Meet our team

Hier onder kunt u ons enthousiaste KLIF18 team vinden. Even voorstellen…

Helmig

Mijn naam is Helmig van de Wetering. Ik ben al ruim 25 jaar actief in de sportbranche. Vanaf 2009 ben ik de eigenaar van Klif18 sport Dronten.
Ik ben zelf een wandelaar en ben ook graag op de mountainbike actief.
Het leuke aan het werken in de sportbranche is dat mensen vaak enthousiast en geïnteresseerd zijn in wat ze precies willen kopen.
Dit betekent dat wij veel kennis in huis hebben en goed en eerlijk advies geven aan onze klanten zodat zij tevreden met hun aankoop onze winkel verlaten.
Samen met mijn enthousiaste team ontvang ik u dan ook graag in onze winkel. Tot snel!

Dominique

Mijn naam is Dominique van de Wetering. Ik ben 25 jaar oud en werk nu iets meer dan 3 jaar bij Klif18 sport Dronten, en ben ook mede-eigenaar sinds dit jaar.
Mijn hobby’s zijn fitnessen en hardlopen en vroeger heb ik ook veel gevoetbald. Ik kan u dan ook zeker helpen aan een nieuwe mooie sportoutfit.
Kom gerust een keer langs bij ons in de winkel voor al uw vragen.
Tot ziens in de winkel!

Sigrid

Mijn naam is Sigrid van de Water en ik ben 46 jaar oud. Ik ben moeder van drie dochters. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij Klif18 sport Dronten.
U kunt mij in de winkel vinden op maandag, dinsdag en om de week op donderdag of zaterdag.
Ik sport al jaren, voornamelijk fitness. Na ruim 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt is het werken in een sportwinkel iets heel anders. Ik doe het met veel plezier en verdiep mij graag in de sporten en vind het leuk om klanten te helpen aan de sportartikelen die bij hun passen. Daarnaast steek ik veel tijd in de social media voor Klif18 sport Dronten. U kunt ons vinden op Instagram en op Facebook. Neem dus snel een kijkje en volg ons voor nieuwe foto’s van de collectie en leuke acties. Tot snel!

Daniek

Mijn naam is Daniek Sevat en ik ben 20 jaar oud. Sinds augustus 2018 werk ik met veel plezier bij Klif18 sport Dronten. Ik werk voornamelijk op de vrijdagavond en de zaterdagmiddag. Af en toe werk ik ook doordeweeks, maar dit is eigenlijk alleen het geval als het vakantie is.
Naast mijn baan bij Klif18 sport Dronten studeer ik in Utrecht.
Wat sporten betreft vind ik het leuk om te turnen en af en toe te skeeleren. Komt u snel een kijkje nemen in onze winkel?

Mariska

Mijn naam is Mariska en ik ben nieuw bij klif18 sport Dronten. Ik woon in Dronten en ik studeer fysiotherapie aan de hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik sport en bewegen gedaan in Zwolle. Zelf zit ik op atletiek bij AV Flevo Delta en train ik meerkamp gericht. Ik ga werken op de vrijdagavond, zaterdag en in de vakantieperiodes. Ik help u graag dus kom gezellig een keertje langs!

%d bloggers liken dit: